Monday, December 31, 2012

Saturday, December 29, 2012

American Dream

American Flag Blouse - pe scurt: dragoste la prima vedere - cand am vazut-o in micutul butic mi-am zis nicio sansa sa ramana acolo, deja imi imaginam cum o voi purta acasa de sarbatori si cum o voi accesoriza cu caciulita cu steagul Canadei ca sa am intregul continent. 
Photobucket

Wednesday, December 19, 2012

Christmas music list and wrapping paper

Vin Sarbatorile! Vin Sarbatorile! Azi am intrat oficial in vacanta, abia astept sa ajung acasa, sa particip la 'marea agitatie' dinaintea Craciunului, sa ascult numai colinde (am gasit un playlist super - care va rasuna la mine in camera de maine incolo ) si sa il astept pe Mos Craciun. Pana atunci va share-uiesc lista cu colinde si cateva idei de impachetat cadourile pentru cei dragi.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Wednesday, December 5, 2012

Tudor Chirila @Iulius Mall

Photobucket
4 decembrie, ora 18:00, demisol Iulius Mall: lansare, lume, nerabdare, agitatie, murmur, Exercitii de echilibru, carti. Cam acestea ar fi cuvintele ce ar descrie atmosfera de ieri de la lansarea de carte a lui Tudor Chirila. Lumea a inceput incet, incet sa se stranga, cu cartea stransa la piept, privind in stanga si in dreapta si intrebandu-se de unde o sa apara Tudor. Am avut parte de doua speech-uri simpatice, unul a lui Marcel Tolcea (care ne-a facut o introducere despre autor si carte), iar celalalt al autorului. Volumul iti capteaza atentia de la prima pagina citita si cuprinde texte, proza, poezie, file de jurnal, cele mai importante texte pe care Chirila le-a scris de-a lungul anilor pe blogul sau personal.
Photobucket
Photobucket

Ads of the World

Mozambique Fashion Week Campaign
O campanie publicitara profunda, as spune, atat prin imagine cat si prin cuvinte.
 Photobucket
 Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Monday, December 3, 2012

December's Inspiration: Miranda Kerr

Miranda Kerr - Victoria's Secret Angel, fondator KORA Organics si autor al volumului 'Treasure Yourself'.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Saturday, December 1, 2012

Sale @H&M

Reduceri! Reduceri!
Pentru ca suntem fete si iubim reducerile si mai presus de asta adoram accesoriile, H&M ne pune la bataie cele mai dragute inele, bratari si lantisoare la cele mai simpatice preturi :)
Photobucket