Friday, May 30, 2014

Wednesday, May 21, 2014

Narcise cu Traditie

 photo DSC_0028cc_zps0deb148c.jpg
Duminica asta am dat check-in la Festivalul Narciselor de la poalele Retezatului. As putea spune ca festivalul e un fel de traditie pentru mine. De cand ma stiu, an de an, merg in poiana nemarginita a Salasului de Sus sa adun din marea de narcise. Anul acesta locatia festivalului s-a mutat cu cativa km mai sus, la Centrul Parcului National Retezat de la Nucsoara. Astfel, sub privirea masivului retezat, lumea s-a bucurat de muzica traditionala, de faimosii virsli si de aerul curat de munte. Iar eu am admirat decorul, inspirat de traditiile si folclorul zonei, din interiorul Centrului Parcului National Retezat.

Sunday, May 18, 2014

Narcise, Traditii si Folclor la Poalele Retezatului

Azi ne vedem la Festivalul Narciselor!
 photo DSC_0089copys_zps65049c68.jpg
Big Selfie in Poiana Narciselor
Tara hategului, mai precis Comuna Salasu de Sus, sarbatoreste azi, ca in fiecare an, Festivalul Narciselor.
O lume plina de traditii si folclor se dezvaluie la poalele Muntiilor Retezat, intre Malaiesti si Nucsoara, la  Centrul Parcului National Retezat.

Friday, May 16, 2014

There's No Place I'd Rather Be

 photo DSC_0026copys_zps49baa478.jpg
Duminica, in drum spre casa, ne-am oprit pentru cinci minute pe baraj. 
E unul dintre cele mai frumoase locuri din Tara Hategului! Propria noastra 'mare' ^_^

Thursday, May 15, 2014

Feeling Pretty with The One By Oriflame

 photo DSC_0147copys_zps1d06a858.jpg
Ma numar printre blogger-itele care de mai bine de o saptamana se bucura de o parte din noua gama The One by Oriflame. La inceput am fost un pic sceptica. Recunosc! Nu stiam ce voi primi si cel mai important nu stiam daca mi se va potrivi. Nu ar fi fost prima data cand folosesc produse lor (sunt fan Pure Nature Organic by Oriflame), dar faptul ca nu am putut sa imi aleg eu nuantele potrivite m-a intrigat un pic.

Monday, May 12, 2014

Insta Days in Timisoara

 photo IMG_20140505_080945-tile2_zpsf03462d8.jpg
Saptamana trecuta am dat o fuga scurta in Banat. Chiar daca am mers cu treburi, am incercat sa imbin utilul cu placutul. Si sunt foarte incantata ca am reusit sa ma intalnesc cu o parte din persoanele dragi mie. Zilele, desi putine la numar, le-am petrecut cu mult drag la povesti pe malul Begai. Fie la D'arc pe mal bucurandu-ma de soare, fie La Capite intr-o atmosfera usor rustica. Serile le-am continuat in acelasi spirit la un pahar de vin in Atu. Pe langa asta am gustat noua supa, semnata Suppa Bar, ce face furori in Timisoara (o recomand!). Iar joi, inainte de plecare, am participat la cursul festiv al Alexandrei. M-a dus cu gandul la ultimul meu curs... la valul de sentimente din ziua aceea: emotii, entuziasm, fericire, toate imbinate cu o usoara melancolie. 
Imi e dor de anii de studentie. 

Va pup:*
si
Felicitari Ale draga! :*